8 syytä valita WordPress kotisivut yrityksellesi

8 syytä valita WordPress kotisivut yrityksellesi

Miksi valita WordPress kotisivujen tekemiseen?

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä, jonka avulla on luotu 33% koko internetin verkkosivuista. Syy tälle on selkeä: WordPress kotisivut ovat selkeästi monipuolisimpia verkkosivuja mitä netissä tulee vastaan ja sen käyttö on ilmaista. WordPress kotisivut ovat useasti todella dynaamisia ja muokattavia, sekä uskomattoman tehokkaasti ylläpidettäviä verkkosivuja. WordPressin avulla sivuista saadaan myös todella modernin näköisiä ja mobiiliystävällisiä.

WordPress kotisivut skaalautuu yrityksen kasvun mukaan

Hyvin tehdyt WordPress kotisivut skaalautuvat jatkuvasti samalla kun yrityksesi liiketoiminta kasvaa. Voit helposti aloittaa edullisilla laskeutumissivuilla, jotka pitävät sisällään kaiken tarpeellisen yhteystiedoista palveluihin, ja lisätä dynaamisesti sisältöä sekä ominaisuuksia samalla kun yrityksesi jatkaa kasvua. WordPress kotisivut mahdollistaa myös monimutkaisten ominaisuuksien lisäämisen yrityksen verkkosivuille. Parturi-kampaaja voi vaikka itse ylläpitää automatisoitua varauskalenteria asiakkailleen. Tekstiilitaiteilija voi esimerkiksi ylläpitää modernia verkkokauppaa kaikilla eri maksuvaihtoehdoilla. Bloggaaja voi mm. Pyörittää todella uniikia blogia minkä ympärille voi kasata isommankin verkkosivukokonaisuuden. WordPressin kanssa et joudu tekemään kompromisseja vaan saat aina hyvin toimivan ratkaisun sinun vaatimusten mukaan.

8 syytä, miksi valita WordPress kotisivut

1. Ei lisenssimaksuja eikä piilokuluja

WordPress on avoimenlähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, joka on kaikille ilmaiseksi ladattavissa WordPressin omilta verkkosivuilta. Tarvitset vain webhotellin ja verkko-osoitteen (kuten .fi tai .com-päätteinen osoite), johon asentaa sivusi. Tämän jälkeen pääset esimerkiksi itse rakentamaan WordPress kotisivusi!

2. Koodaamistaito ei ole edellytys

WordPress kotisivut koostuu kaikille käyttäjille verkkoselaimessa näkyvästä sivustosta eli frontendistä ja ylläpitäjän kirjautumisruudun takan olevasta hallintapaneelista. Ylläpitäjä pääsee tekemään visuaalisella muokkaimella muutoksia verkkosivuileensa, eikä tämä välttämättä vaadi ollenkaan koodaustaitoja. Yksinkertaiset ja selkeät sivut saa lyhyen opiskelun jälkeen kuka tahansa pystyyn.

3. Lisäosat luovat rajattoman määrän mahdollisuuksia

Laajan lisäosatarjonnan ansiosta, WordPress kotisivuille pystyy toteuttamaan hyvinkin monimutkaisia erikoisominaisuuksia. Tästä hyvä esimerkki on meidän omien verkkosivujen hintalaskuri. Lisäosia on paljon ilmaisia, mutta monimutkaisimmat ominaisuudet löytyvät maksullisista lisäosista. Lisäosista löytyy myös käteviä sivunrakentajat työkaluja, jotka ovat visuaalisia "klikkaa ja raahaa"-tyylisiä kotisivukoneita. Näiden lisäosien avulla pystyy helposti rakentamaan tyylikkäitä sivuja.

4. Responsiiviset kotisivut, jotka toimii myös puhelimella.

Yhä useampi netinkäyttäjä vierailee verkkosivuilla mobiililaitteen avulla. On siis todella tärkeää, että yrityksen kotisivut latautuvat oikein myös pienille näytöille. Responsiivisuus on yksi pääedellytyksistä moderneille verkkosivuille ja WordPress kotisivut ovat lähes poikkeuksetta hyvin mobiililaitteilla toimivia. Näkemällä vaivaa saa sivut toimimaan moitteettomasti myös mobiililaitteilla. Voit kokeilla esimerkiksi tätä sivua useammalla laitteella ja huomaat miten se skaalautuu laitteen näyttökoon mukaan!

5. Räätälöity tai uniikki ulkoasu

Ulkoasuja eli Teemoja löytyy joka lähtöön valmiina ja useimmat teemat tukevat räätälöintiä oman yrityksen tyylin mukaan. Pääset siis muokkaamaan väriteemaa, fontteja ja yleistä ulkoasua hyvin laajasti asentamalla ilmaisia teemoja WordPressin kaupasta. Teemojen tekeminen voi olla hieman hankalaa itse, mutta näkemällä aikaa ja vaivaa voit luoda myös uniikin ulkoasun itsellesi! Tuonetti antaa asiakkailleen vaihtoehdon valita räätälöidyn teeman tai täysin uniikin ulkoasun.

6. Hakukoneoptimointi ei ole mahdotonta

WordPress on rakennettu siten, että se on hakukoneroboteille helposti luettavissa. Kirjoittamalla sisällöltään hyviä ja hyvin jäsenneltyjä artikkeleita sinun ei tarvitse välttämättä kiinnittää erityisesti huomiota hakukoneoptimointiin. Mutta sinulla on aina vaihtoehto myös mennä yksityiskohtiin ja ladata esimerkiksi Yoast SEO hakukoneoptimointi lisäosan ja nostaa sivusi hakukonetulos mahdollisimman korkealle.

Lue meidän ilmainen WordPress hakukoneoptimointi opas!

7. Täysiverinen Blogi ilman rajoituksia

Moni valmis blogialusta rajoittaa käyttäjän toimimaan täysin blogialustan sääntöjen ja ehtojen mukaan. WordPress tarjoaa täysin vapaan ympäristön bloggaajalle mihin voit upottaa myös erikoisominaisuuksia juuri sinun vaatimusten mukaan! WordPressin sisäänrakennettu blogiominaisuus on myös markkinoiden yksi monipuolisimmista artikkelimuokkaimista. Uusi Gutenberg lohkoeditoiri tekee artikkelien rakentamisesta hyvin helppoa ja hauskaa. Tämäkin artikkeli on rakennettu Gutenbergin avulla!

8. Verkkokauppa valmius

Yksi suosituimmista verkkokauppapohjista on WooCommerce, joka rakentuu WordPress kotisivujen päälle. Koska WooCommerce on lisäosa WordPressiin, niin saat kaikki WordPressin ominaisuudet verkkokaupan lisäksi. WooCommercella pystyy toteuttamaan todella monimutkaisiakin vekkokauppoja kaikilla mahdollisilla maksutavoilla. Voit myydä myös digitaalisia tuotteita tai luoda kuukausiveloitteisia palveluita, jotka laskutetaan automaattisesti asiakkaalta.

Miksi ostaa WordPress kotisivut Tuonetiltä?

Meidän eniten myyty pakettimme on perus WordPress kotisivut yritykselle. Syy sille on todella hieno lopputulos, erittäin alhaisella hinnalla. Erittäin nopealla toimitusajallamme pystymme toimittamaan sivut vain muutamassa päivässä. Halvimmillaan tuotamme WordPress kotisivut, jopa alle 300 eurolla.

Halpa hinta ei tarkoita huonoa laatua

Tarjoamme kotisivuja huomattavasti paljon halvemmalla kuin osa kilpailijoistamme, mutta silti tuotamme erittäin hienoja ja laadukkaita kokonaisuuksia. Syy tähän on yksinkertainen: me nautimme siitä mitä teemme. Veloitamme työtunneista ja mahdollisista pakollisista kuluista. Emme tunge kokonaishintaan ylimääräistä

Ominaisuuksista ei karsita

Kun ostat WordPress sivut meiltä, saat kaiken mitä moderneilta verkkosivuilta odotetaan. Hintaan kuuluu aina perustason hakukoneoptimointi, latausnopeuden optimointi, räätälöity tai kustomoitu teema ja todella tasokas asiakaspalvelu. Emme koskaan karsi perusominaisuuksista!

Laajentamismahdollisuus

Aloita vaikka pienellä laskeutumissivulla ja laajenna sivujasi ajan mittaan erittäin edullisesti. Meidän ylläpitopaketillamme saat sivumuutokset, päivitykset ja toimintavalvonnan alle 10 € kuukausihintaan. Sinun ei tarvitse huolehtia sivuistasi, ja me varmistamme niiden toimivuuden.

Henkilökohtainen asiakaspalvelu

Meillä et joudu selittämään samaa ongelmaa usealle eri asiakaspalvelijalle vaan saat aina olla yhteydessä samaan ihmiseen, joka on sinun sivusi rakentanut. Näin saat aina asiantuntevaa asiakaspalvelua nopealla vasteajalla!

WordPress lisäosat tuovat lisää ominaisuuksia

Lisäosat ovat WordPressin yksi isoimmista valttikorteista. Yhä useampi sovelluskehittäjä tuottaa lisäosia ja lisäominaisuuksia WordPressille. Erilaisten lisäosien kysyntä kasvaa jatkuvasti. Lue mitä lisäosia me käytämme asiakkaidemme sivuja rakentaessa!

1. RankMath tai Yoast SEO

Hakukoneoptimointiin voi kuluttaa loputtomasti aikaa, mutta se ei välttämättä paranna tulosta, sekä kaikki se aika on aina pois jostakin. WordPressiin löytyy useita hyviä hakukoneoptimointi lisäosia (SEO), joilla tätä prosessia voi helpottaa ja nopeuttaa. Käytämme tilanteesta riippuen, joko RankMath- tai Yoast SEO-lisäosia. Pidämme RankMathin käyttöliittymästä ja kevyedestä, mutta Yoast on ollut pidempään kehityksessä ja on selkeästi parempi.

2. Contact Form 7

Yksi WordPressin suosituimmista lisäosista koskaan. Contact Form 7 on yksinkertainen yhteydenottolomake, jonka käyttöönotto on helppoa. Viestit tulevat suoraan ylläpitäjän sähköpostiin, eivätkä ne itsessään tallennu palvelimelle.

3. Limit Login Attempts Reloaded

Tietoturva on todella tärkeää, ja vaikka WordPress on itsessään hyvin suojattu, puuttuu siitä tärkeitä ominaisuuksia. Ns. Bruteforce hyökkäykset ovat todella yleisiä ja haluamme välttyä niiltä. Tällä lisäosalla voi estää käyttäjien kirjautumisen, jos he kirjoittavat salasanansa useamman kerran väärin.

4. UpdraftPlus - Backup/Restore tai All-in-One Site Mitigation

Varmuuskopiointi ja WordPress asennuksen siirto testiympäristöstä julkiseksi. Käytämme näistä UpdraftPlussaa varmuuskopiointiin ja All-in-One Mitigation lisäosaa kloonaamiseen eli sivuston siirtämiseen kehitysympäristöstä asiakkaiden palvelimille.

5. Imagify tai Smush

Kuvien optimointi mahdollisimman kevyiksi on helppo kikka nopeuttaa sivujen latausnopeutta. Näillä lisäosilla pystyy toteuttamaan tämän automaattisesti. Imagify ja Smush optimoivat kuvia laskematta niiden laatua huomattavasti.

6. Asset CleanUp: Page Speed Booster

Moni lisäosa ja WordPressin ominaisuus lataa turhia Javascript- ja CSS-kirjastoja sivuilla jossa niitä ei tarvita. Tällä lisäosalla pystyy siivoamaan yksittäisten sivujen elementtejä, joka nostaa merkittävästi verkkosivujen latausnopeutta.

Osta yrityksellenne WordPress kotisivut

Jokaisella yrityksellä tulisi digitalisaation aikakaudella olla verkkosivut. Osta meiltä teidän yrityksellenne edulliset WordPress kotisivut, jotka täyttävät kaikki modernin verkkosivun kriteerit ja enemmänkin! Jos et ole vielä vakuuttunut, käy laskemassa meidän hintalaskurilla hinta-arvio vaatimustenne mukaan ja lähetä se lopuksi meille saadaksesi tarjouksen!

Kysyttävää? Ole meihin yhteydessä ja autamme mielellämme.