Top 10 hyödyllisimmät WordPress-lisäosat 2020

Top 10 hyödyllisimmät WordPress-lisäosat 2020

Rakennamme useita WordPress sivuja kuukaudessa. Testaamme jatkuvasti eri lisäosia ja teemoja, jotta löytäisimme aina asiakkaillemme ne parhaat WordPress-lisäosat. Tässä siis meidän mielestä hyödyllisimmät WordPress-lisäosat, joita käytämme.

Parhaat WordPress-lisäosat

Aloitetaan ensimmäiseksi sivun/teeman -rakentajilla. Olemme kokeilleet lähes kaikkia ja moni varmasti odottaisi meidän sanovan, että Elementor on paras rakentaja tällä hetkellä. Meidän käyttöön Elementor ei kuitenkaan ole mitenkään järkevä sivunrakentaja.

oxygen builder

1. Oxygen Builder

Oxygen Builder on meidän valinta, kun puhutaan WordPress sivunrakentajista. Elementor, Beaver, Divi ja muut ovat suunnattu enemmän niille, joiden HTML ja CSS taidot eivät ole vielä kovin kehittyneet. Oxygen Builder on suunnattu enemmän ammattilaisille ja antaa paremmat työkalut niile, jotka osaa käsitellä HTML ja CSS koodia. Oxygenin julkaisema lähdekoodi on myös paljon siistimpää ja Oxygenillä rakennetut sivut ovat melkoisesti nopeampia kuin esimerkiksi Divillä rakennetut. Lue meidän Oxygen Builder esittely

seo press

2. SEOPress tai RankMath

Mielestämme parhaat hakukoneoptimointi WordPress-lisäosat ovat SEOPress, sekä Rank Math. Rank Math on ilmainen, joten jos etsit ilmaista hakukoneopimointi-lisäosaa niin suosittelemme Rank Mathia. Valitsemme kuitenkin itse SEOPressin useammin kuin Rank Mathin. Syy sille on parempi kokemus päivitysten ja asiakaspalvelun kanssa. SEOPress on myös täysin yhteensopiva Oxygen Builderin kanssa.

Emme suosittele Yoast SEO -lisäosaa. Kaikki Yoastin maksulliset ominaisuudet ovat Rank Mathissa ilmaiseksi tai SEOPressin yhdessä ostettavassa Pro -paketissa. Yoast ei tarjoa mitään, mitä muut eivät tarjoaisi edullisemmin.

shortpixel

3. ShortPixel Image Optimizer

Sivujen nopea latautuminen on entistäkin tärkeämpää tänä vuonna. Malttamattomat käyttäjät poistuvat välittömästi hitailta sivuilta. Yksi suurimpia sivujen latautumisen hidastajia on suuret kuvat. On siis hyvä varmistaa, että kuvat, jotka lataat sivuillesi on optimoitu. ShortPixel tarjoaa hyvän työkalun tämän ongelman ratkaisuun. Lisäosa pakkaa kuvat siten. että kuvan laatu ei kärsi juurikaan, mutta kuvan koko pienenee.

Pienemmät kuvat -> nopeammat sivut.

4. WP Mail SMTP

Takkuileeko sähköpostin lähetys WordPressin yhteydenottolomakkeissa? Korjaa tilanne WP Mail SMTP -lisäosalla. Lisäosan avulla sähköpostit välittyvät SMTP palvelimen kautta. Näin viestien lähettämisen onnistumisprosentti kasvaa merkittävästi. Lisäosan avulla liität myös helposti esimerkiksi Gmail tai G Suite tilisi WordPressiin.

5. Insert Headers and Footers

WordPress-lisäostat, jotka helpottavat sivujen kehitystä merkittävästi. Insert Header and Footer -lisäos nimensä mukaisesti auttaa koodin lisäämisen sivuston <head> ja <footer> tagien sisälle. Eri analytiikka työkalujen koodien lisäys on järkevämpää.

6. Code Snippets

Toinen todella paljon kehittämistä helpottava WordPress-lisäosa on Code Snippets. Tällä lisäosalla ajat kustomoituja PHP -koodinpätkiä ehtojen mukaan missä vain. Ei enää tarvetta lisätä koodia functions.php -tiedostoon, vaan voit hallita niitä suoraan Code Snippets -lisäosasta. Tämä lisäosa on ehdottomasti yksi eniten käyttämistämme lisäosista.

formidable

7. Formidable Forms

Lomakerakentaja WordPress-lisäosat ovat suurin osa hyvin samanlaisia. Käyttöliittymä on vain hieman eri. Mutta jos haluat rakentaa hieman monimutkaisempia lomakkeita niin suosittelemme tutustumaan Formidable Forms -liäosaan. Pro versiossa meidän ehdoton suosikki on "Repeater" -ominaisuus. Sen avulla voi rakentaa hyvin monimutkaisia lomakkeita toistuvilla osioilla.

8. Asset CleanUp Pro: Page Speed Booster

WordPress-lisäosat, jotka nopeuttavat sivujen latautumista. Mitä jos ottaisit uuden lähestymistavan sivujen latausnopeuden optimointiin? Asset CleanUp Pro: Page Speed Booster -lisäosan avulla poistat eri sivuilta käytöstä turhat CSS ja JS -tiedostot. Estät siis turhan koodin latautumisen sivuilla, jossa niitä ei tarvitse ladata. Esimerkiksi voit poistaa yhteydenottolomakkeesi koodin latautumasta sivuilla, jossa lomaketta ei näytetä.

9. UpdraftPlus

Muista varmuuskopioida WordPress -kotisivusi. Me teemme sen useasti UpdraftPlus -lisäosan avulla, koska sillä voimme varmuuskopioida ajastetusti meidän Google Driveen. UpdraftPlus + G Suite Business on loistava yhdistelmä, jos sinulla on useampi sivu hallinnassa.

10. Disable Comments

Disable Comments on hyvin simppeli lisäosa, joka poistaa kommentit käytöstä. Jos sinulla ei ole tarvetta WordPress kommentteihin, niin ota ne kokonaan pois käytöstä.

Tarvitsetko apua WordPress-lisäosien valitsemisessa? Me autamme mielellämme valitsemaan oikeat lisäosat teidän sivuille.