Tierone - Airsoft & Milsim verkkokauppa

Tierone - Airsoft & Milsim verkkokauppa

Julkaisimme Tierone Oy:lle uudet kotisivut 2020, joka toimii heille Airsoft -tarvikkeiden verkkokauppana. Verkkokaupan ulkoasu on täysin alusta asti räätälöity uniikiksi kokonaisuudeksi. Sivuja on päivitetty julkaisun jälkeen vielä reilusti ja ostokokemusta on optimoitu asiakkaille reilusti. Tuotehaku on ennakoiva ja tehokas. Sivujen taustalla toimii Tuonetti:n WP Hotelli -palvelu, joten sivut latautuvat todella vikkelään vaikka kyseessä on raskas verkkokauppa. Ja koska tämä ei vielä riitä, on sivut myös kaksikieliset.

Sivuston toteutukseen on käytetty Oxygen Builderia ja WPML -lisäosaa. Näiden kahden yhteensopivuus ei ole ihan yksiselitteistä, joten olemme rakentaneet oman koodiston, joka auttaa yhteensopivuusongelmien korjaamisessa.

Toimimme myös graafisen ilmeen tuottajana ja toteutimme mm. Logon verkkokaupalle. Värimaailma oli ennen projektia yhdessä sovittu ja tummateemaisesta sivusta tuli hyvin tämän alan fiilistä kuvaava.

Verkkokauppan pohjana toimii WooCommerce johon on upotettu myös Matkahuollon, sekä Postin pakettipisteiden hakeminen. Tilausten käsittely on näppärää. iZettlen integraatio mahdollistaa varastotietojen ylläpidon kun myydään kivijalkakauppana varusteita. Tuotehakua on kehitetty eteenpäin ennakoivalla syötöllä. Hakutulokset on välimuistitettu ja siksi latautuvat nopeasti.