Provitek - Mittava kotisivukokonaisuus

Provitek - Mittava kotisivukokonaisuus

Yksi suurimmista Tuonetti:n projekteista, joka edelleen kehittyy. Kotisivujen laajuus on merkittävä ja ominaisuuksien määrä on valtava. Sivustolla on todella suuri määrä eri elintarviketeollisuuden prosesseihin liittyviä tuotteita, jotka on kaikki kategorisoitu helposti asiakkaan etsittäväksi sivustolle. Tuotteista voi kasata tarjouslistan ja lähettää sen suoraan sivuston kautta. Tilin kautta näkee jo aikaisemmin tarjouksen kautta tilatut tuotteet ja palvelut. Ulkoasu on räätälöity ja sivujen asetteluun on käytetty paljon aikaa ja tarkkuutta.

↪️
Lämmin suositus Tuonetin kotisivuille ja hostingille. Tuomaksen ammattitaito näkyy myös hyvänä asiakaspalveluna, asia, joka ei tänä päivänä ole mitenkään itsestään selvää. Tuomas otti hyvin huomioon meidän aikatauluhaasteemme ja pystyi saattamaan työn eteenpäin myös itsenäisesti luovien. Kiitos Tuomas!

- Sari Somersalmi, CEO, Provitek

Sivuton "konepellin" alta löytyy WordPress & WooCommerce kombinaatio. WooCommerce on muokattu ottamaan vastaan tarjouspyyntöjä, joka tekee sivuston käyttämisestä mukavaa ja helppoa. Tarjousten käsittely Provitekille on myös simppeliä. Aikaisemmat tarjoukset ovat näkyvillä kootusti.

Sivuston ulkoasu on toteutettu Kadence teemalla ja räätälöidyllä CSS -koodilla. Kotisivut on myös toteutettu kahdella eri kielellä. Muuta huomion arvoista on mega -tyylinen valikko ja ennakoiva tuotehaku.